Aanmelden bij eFiliaaL

Drie groepen

eFiliaaL heeft drie groepen deelnemers: Winkeliers, promotors en regiomanagers. Elke groep heeft een eigen gebied op deze website.

Vraag vrijblijvend meer informatie

Heb je misschien interesse en wil je volkomen vrijblijvend nog wat meer informatie? Klik dan in het deelnemersmenu op de groep van je keuze. Vul in het scherm dat je dan krijgt je emailadres in. Dat hebben we nodig om informatie naar je terug te sturen. En verder doen we er niets mee, tenzij je ook deelnemer wordt.

Veilig inloggen

Ben je eenmaal deelnemer dan kan voortaan met datzelfde emailadres worden ingelogd. Je blijft ingelogd totdat je zelf weer uitlogt. Het voordeel is dat je niet iedere keer hoeft in te loggen, maar iedereen met toegang tot je computer kan bij je gegevens. Als extra veiligheid kun je daarom een pincode instellen. Die pincode kun je zelf zo veilig maken als je maar wilt. Als iemand drie maal een verkeerde pincode gebruikt is je account die dag niet meer toegankelijk.

Onze Overeenkomst

We moeten natuurlijk wel een paar afspraken maken. Die leggen we vast in een simpele overeenkomst. Na de eerste keer inloggen moet iedereen zijn overeenkomst (onderaan) voor akkoord aanvinken. Pas dan worden de overige EFiliaaL-functies actief. Als de regiomanager wijzigingen aanbrengt in je overeenkomst, over het algemeen in overleg met jou, dan wordt automatisch het akkoord-vinkje uitgezet. Je moet het ook dan weer even aanvinken om aan te geven dat je het eens bent met de wijzigingen.