Winkelier

De term winkelier is eigenlijk te eng. EFiliaaL is een levend verkoopkanaal voor alle ondernemers die iets te verkopen hebben of een dienst te verlenen. Kortom, EFiliaaL is er voor iedereen die wel wat promotie kan gebruiken.

EFiliaaL zorgt voor mond tot mond reclame

EFiliaaL richt zich op uw tevreden kopers. Die kopers worden namelijk verkopers die vooral gebruik maken van een vorm van mond tot mond reclame. En dat is de meest plezierige vorm om uw producten onder de aandacht te brengen, nietwaar? EFiliaaL stimuleert deze vorm van reclame door het maken van reclame te belonen. Zowel de winkelier als degene die reclame maakt verdienen er aan. En tenslotte ontvangt ook de consument een bonus die als smeerolie in het gehele proces gaat dienen. Al deze partijen verdienen in één of ander vorm aan EFiliaaL.

De eFlap staat centraal

Het centrale hulpmiddel in het geheel is de eFlap, een soort geavanceerde kortingsbon. De ondernemer ontwerpt zijn eigen EFLappen met een eigen beeldmerk en productspecificatie. EFLappen worden zowel online als offline door promotors uitgedeeld en aangeprezen. De EFLap zelf wijst de consument de weg naar de ondernemer.

Hebt u interesse in meer omzet en marketing die u pas betaalt ná resultaat?

Vul dan nu uw emailadres in, rechtsboven in dit scherm

De manager van deze regio zal dan op korte termijn contact met u opnemen om de verdere inschrijfprocedure met u door te nemen.

We verheugen ons op uw reactie.

Team EFiliaaL